Dank u voor het kiezen van Collabs Agency voor uw webdesign- en digitale marketingbehoeften. Wij nemen uw privacy serieus en zijn toegewijd aan het beschermen van uw persoonlijke informatie. Dit Privacybeleid legt uit hoe we uw informatie verzamelen, gebruiken en beschermen in overeenstemming met de Nederlandse privacywetgeving.

Informatie die we verzamelen

Wanneer u onze website bezoekt of contact met ons opneemt, kunnen we de volgende informatie verzamelen: Persoonlijke informatie, zoals uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en bedrijfsnaam, wanneer u een contactformulier invult of een offerte aanvraagt. Informatie over uw bedrijf, zoals uw branche en website-URL, wanneer u onze diensten aanvraagt. Niet-persoonlijke informatie, zoals uw IP-adres, browsertype en besturingssysteem, door het gebruik van serverlogs en andere analysetools.

Hoe we uw informatie gebruiken

We kunnen uw informatie gebruiken voor de volgende doeleinden: Om met u te communiceren over onze diensten en te reageren op uw vragen. Om u de door u aangevraagde diensten te leveren, zoals webdesign, contentcreatie, SEO, CRO en branding. Om onze website en diensten te verbeteren. Om u promotionele e-mails of nieuwsbrieven te sturen als u zich hebt aangemeld om deze te ontvangen.

Wij verkopen, verhandelen of verhuren uw persoonlijke informatie niet aan derden.

Gegevensbeveiliging We nemen redelijke maatregelen om uw persoonlijke informatie te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, gebruik en openbaarmaking. We maken gebruik van standaard beveiligingsmaatregelen, zoals firewalls en SSL-encryptie, om uw informatie te beschermen. Houd er echter rekening mee dat geen enkele gegevensoverdracht via internet 100% veilig is.

Uw rechten

U heeft het recht om uw persoonlijke informatie die wij hebben verzameld in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt dit doen door contact met ons op te nemen via info@collabsagency.com.

Links van derden

Onze website kan links bevatten naar websites van derden. Deze websites hebben hun eigen privacybeleid en wij zijn niet verantwoordelijk voor hun praktijken. Wij raden u aan hun beleid te bekijken voordat u persoonlijke informatie verstrekt.

Wijzigingen in dit privacybeleid

We kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. We zullen u op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen door het nieuwe beleid op onze website te plaatsen.

Neem contact met ons op

Als u vragen of opmerkingen heeft over dit privacybeleid, neem dan contact met ons op via info@collabsagency.com.

Datum inwerkingtreding

Dit privacybeleid is van kracht vanaf Apr 2023.

Bedankt voor het nemen van de tijd om ons Privacybeleid te lezen. We waarderen uw vertrouwen in Collabs Agency en kijken ernaar uit om met u samen te werken.

Laten We Samenwerken

Op zoek naar een succesvol project?

Project Inschatten
Chat
  • Laptop
  • Bill
Contact Information

Theodore Lowe, Ap #867-859
Sit Rd, Azusa New York

We're Available 24/7. Call Now. (888) 456-2790 (121) 255-53333
Find us here