Over Ons

Waarom ontwerp belangrijk is?

De uitstraling van jouw website is jouw krachtigste online tool. Omdat deze 24/7 open is en voor iedereen toegankelijk is, moet je een sterke indruk maken.
Door samen te werken met Collabs Agency transformeren we jouw website in een krachtig, professioneel communicatiemiddel dat jouw merkwaarden weerspiegelt.

We vinden jouw sterke punten en vertalen ze naar het meest geschikte en best presterende ontwerp voor jouw merk.

Ons bureau bevordert ontwerp consistentie door de website. Met onze marketingachtergronden weten we hoe we de klant moeten aanpakken.

Een snelle simulatie van de website. We prototypen altijd onze ontwerpen voordat we ze in echte code plaatsen.

Vraag nu een gratis offerte aan!

Proces

Ons proces om geweldige resultaten te behalen

Onze uitgebreide strategie garandeert een perfect uitgewerkte service voor jou en ons bedrijf. Ons belangrijkste doel is om een website te creëren die het vertrouwen van jouw doelgroep verdient en vergroot. We elimineren zoveel mogelijke problemen om gebruikers niet te frustreren.

Thumbnail
Stap Één

Ontdekken

Allereerst gaan we samen zitten en drinken we (virtueel) een kopje koffie om te kijken of onze manier van werken bij je past. Vervolgens richten we ons op de dynamiek van jouw bedrijf, jouw doelen en jouw visie.

Thumbnail
Stap Twee

Prototype

Zodra we een duidelijk beeld hebben van jouw merk, beginnen we met het maken van een prototype. Het prototype is meestal een illustratie of representatie van hoe de website eruit zou kunnen zien, hoe de UI eruit zou kunnen zien, etc. Hier bespreken we verder en zien we welke wijzigingen je zou willen implementeren.

Thumbnail
Stap Drie

Testen

Een van onze prioriteiten is om te testen hoe gebruikers reageren op jouw toekomstige website. Dus het testen van de website zal onze volgende stap zijn om waardevolle inzichten te krijgen in wat jouw potentiële klanten willen en hoe het online te vertegenwoordigen.

Thumbnail
Stap Vier

Bouwen

Ten slotte, wanneer je jouw waarden, de juiste kleuren, gebruikersinterface en een geschikte visie voor jouw nieuwe website hebt, is het tijd voor ons om het te gaan bouwen. Onze websites zijn volledig gecodeerd in HTML, CSS en JavaScript. Afhankelijk van de situatie zijn we ook in staat om andere frameworks te gebruiken zoals React, VUe, etc.

Laten We Samenwerken

Op zoek naar een succesvol project?

Project Inschatten
Chat
  • Laptop
  • Bill
Contact Informatie

Bedrijfsnaam
Groningen, Nederland

Altijd bereikbaar (24/7), bel ons nu! (888) 456-2790 (121) 255-53333
Vind ons hier